Boka Pensionat Styrsö Skäret

Boka ett brett utbud av boenden och paket direkt från hotellets officiella hemsida.

Alla rum är unika och personligt inredda. Några är romantiska med spets och brodyr, andra maritima med antikviteter som vittnar om ett liv till sjöss. På samtliga rum finns TV, bredband, dusch och toalett och i pensionatslogin ingår förstås en härlig frukostbuffé.

För den som vill se mer av övärlden finns pensionatets cyklar till utlåning. Dessutom hjälper pensionatet gärna till med arrangemang, här finns möjlighet att pröva på allt från havskajak till whiskyprovning.

Restaurang Styrsö Skäret

Skärgårdsrestaurang med hög kvalitet på mat och dryck. Ombonad och personlig matsal och uteservering med utsikt mot havet. Matlagningen utgår från klassiska svenska smaker, men med europeiska influenser där fisk och skaldjur är ett självklart inslag på menyn.

Köket serverar en rad spännande rätter, och menyn innehåller givetvis dagens fångst. Grönsakslandet, som ligger precis runt hörnet, ger både inspiration och tillgång till säsongens olika grönsaker. Här väljs råvarorna med omsorg och är oftast odlade lokalt.

Så snart hummerpremiären varit, första måndagen efter 20 september, erbjuder Styrsö Skäret hummerfisketurer där du får vara med och hala samt vittja hummertinorna.Vill du kan du köpa med dig hummer hem eller avnjuta det svarta guldet på restaurangen tillsammans med utvalda viner och kåseri.

Ola Tulldahls fem tips om Styrsö

Kontakt

Adress: Skäretvägen 53
Hållplats: Saltholmen
Telefonnummer: +46 31 973230
E-post: info@pensionatskaret.se
Hemsida: http://www.pensionatskaret.se/

strax-utanför-block-ockero.jpg