Hoppa till innehåll

Designmarknad

à la London

Marknader och pop ups med fokus på design.

Som det hörs i namnet är à la London inspirerad av Londons alla underbara street markets och det var den känslan grundarna ville skapa här i Göteborg.

à la London har sedan 2010 arbetat med att skapa marknader där de samlar designtalanger och små, kreativa företag med design i fokus. Genom åren har det blivit i snitt två designmarknader per år i centrala Göteborg på flera olika arenor. Designerna kommer främst från Göteborg med omnejd, men det är alltid många från städer runt om i landet och det brukar vara med en handfull designers från andra länder. 2020 började à la London även med onlinemarknader på Instagram @alalondon.

Produkterna som säljs är allt från mode och smycken till konst och inredning. Arrangörerna försöker alltid hitta en rolig mix av saker och har alltid med många nya designers för att du som besökare ska få en ny upplevelse varje gång.

À la London vill lyfta och stötta alla de fantastiska kreatörer och formgivare som har unika och nytänkande produkter och ge dem en chans att kunna arbeta med det de älskar. Think big shop small har blivit ett mantra. Stötta småskalig design genom att besöka à la London!

Och kom ihåg: “When you buy from a small business – an actual person does a little happy dance.” – à la London.

Foto: à la London