Hoppa till innehåll

Inredningsbutik

Artilleriet

En av Sveriges hetaste inredningsbutiker.

Artilleriet är en unik butik med heminredning och design. Deras eklektiska utbud av möbler, belysning, mattor, textil, hudvårdsprodukter kommer från hela världen, med en personlig blandning av klassiskt, vintage och modernt. Artilleriet har också en köksinriktad butik som heter Artilleriet Kitchen Studio, där du inte bara kan handla vackra hantverksmässigt tillverkade köksprodukter, utan även skapa ditt eget kök.

Sittutrymme med en stor orange soffa, en brun lurvig stol, ett långt soffbord i trä med en svart skulptur och en uppsättning ljus ovanpå, en lurvig vit matta, en växt i rummets högra hörn och en lampa som hänger från taket.

Foto: Lina Green

träbord med två blå vaser ovanpå, där en av dem är fylld med blommor, två stolar vid bordet och ett trä- och glasskåp i bakgrunden med olika dekorationsbitar inuti och en orange peruk hängande på en hållare ovanpå det.

Foto: Lina Green

Ett mörkt träskrivbord med några böcker, en lampa, en pennhållare och en svart kattskulptur ovanpå. Det finns också en lurvig brun stol vid skrivbordet och golvlampan till vänster om den.

Foto: Lina Green

Ett träbord med en ljushållare på, fyra trästolar och en lurvig orange stol som omger det. Det finns också en möbel i bakgrunden med en bok, olika vaser och en cirkellampa inuti en träram.

Foto: Lina Green