Hoppa till innehåll

Hotell

Clarion Hotel Post

Modernt hotell i det anrika posthuset precis vid centralstationen.

Clarion Hotel Post är ett stort, modernt konferenshotell med fokus på personlig service och en tillmötesgående atmosfär. Den fantastiska arkitekturen i det gamla Posthuset är bevarad och förstärks av en ny och minst lika spektakulär upprustning.

Med Göteborgs bästa läge på Drottningtorget och bara några steg från centralstationen och busshållplats och spårvagn precis utanför kan uttrycket ”att bo mitt i smeten” inte vara mer passande än här. Kort gångavstånd till Nya och Gamla Ullevi.

Frukost, fritt trådlöst internet och entré till gym ingår alltid i rumspriset.

Hotellet är uppdelat i två delar, där Göteborgs anrika posthus fogats samman med en minst lika spektakulär ny del. En receptionsdisk helt i kristall möter historiska inredningsdetaljer från Posthusets storhetstid. Mörka varma färger i kombination med moderna möbler ger en mysig och ombonad atmosfär.

Här finns inte mindre än två olika restauranger och barer, samt en populär uteservering under sommarhalvåret. Det finns även en uppvärmd takpool som är öppen året runt.

Handikappanpassade rum

Clarion Hotel Post erbjuder även hotellrum som är anpassade för personer med funktionshinder. Dessa rum är anpassade för att vara tillgängliga för rullstolsburna gäster men även för hörsel- och synskadade.