Hoppa till innehåll

Gardinbutik

Gotain

Gardinexperter med hållbarhetstänk.

Upptäck Gotain, stället för stiliga, högkvalitativa och hållbara gardiner. Med ett utbud av svensksydda tyger vävda inom Europa utmärker Gotain sig också genom att erbjuda skräddarsydda alternativ och OEKO-tex-certifierade tyger. Butikens uppdrag inkluderar även att stödja lokal integration genom att erbjuda jobb till nyanlända med sömnadskunskaper. Gotain är ett självklart val för elegant och eko-vänlig dekor. Sväng förbi deras butik i Avenyn för att bli inspirerad eller för att prata med experterna om din vision!

Målning på väggen av en person med ett rött tyg som täcker huvudet som är mellan två gula gardiner, en på varje sida och ett träbord med en vit burk och röda blommor ovanpå

Foto: Helena Nord

sovrumsutsikt med vita gardiner, en säng i gröna och trätoner med en filt på och flera kuddar. Det finns också en abstrakt målning på väggen och en lampa och en vas med blommor i hörnet av rummet, bredvid sängen.

Foto: Jesper Florbrant

vita gardiner i bakgrunden, ett vitt runt bord med tre ljus och en vas med blommor ovanpå. Det finns också en vit abstrakt målning på väggen, samt ett vitt monument på en piedestal under den.

Foto: Helena Nord