Hoppa till innehåll

Nordamerika-inspirerat hotell

Jacy’z Hotel & Resort

Avslappnad elegans, inspirerad av 60-talets Las Vegas och pool club 100 meter upp i luften.

Jacy’z Hotel & Resort öppnade hösten 2022 i den 100 meter höga byggnaden i Gårda. Om man är sugen på en upplevelse, ett stort utbud av restauranger eller en drink är Jacy’z rätt ställe. Hotellet har 233 rum och 41 av rummen tillhör JQs, som är ett hotell i hotellet med en lyxig tvist. Det finns tre restauranger med olika inriktningar, på 26e våningen ligger en asiatisk skybar och social dinner club med LA-vibbar, i nära anknytning till lobbyn ligger deras huvudrestaurang och amerikanska lunchrestaurang, med fokus på amerikanska klassiker. Högst upp, på våning 27–28, hittar du hotellets Miami-inspirerande pool club Pachanga. Där du kan njuta av en iskall cocktail i en av solsängarna eller kolla på utsikten över staden vid poolkanten. Är man endast sugen på att ta ett glas eller en cocktail går det att besöka någon av hotellets barer.

Big Stage – Eventsal för föreläsningar, shower och biovisningar

Big Stage ligger i skrapan på hotellet. Scenen är närmare 500 kvadratmeter, nio meter i tak och har en LED-skärm på över tio meter. Inredningen i salen håller lika hög klass som övriga delar på Jacy’z och du kommer att känna igen dig i 60-talets Amerika med moderna inslag.

På hotellet finns också ett flertal mötesanläggningar, en sportklubb samt olika aktiviteter och utbud av upplevelser, såsom bordtennis, biljardbord och en deli. Det går även att köpa med sig en bukett blommor i deras blomsterbutik i lobbyn. 

En skyskrapa i Göteborg

Foto: Julio Chang

Hotellrum på Jacy'z i Göteborg.
Drönarbild över takpoolen Pam's på hotell Jacy'z i Göteborg.

Pam’s är utnämnd till en av världens bästa takpoler,

Pachanga pool club på hotell Jacy'z i Göteborg.

Högst upp i Jacy’z ligger Pachanga Pool Club.

Pachange ppol club på Jacy'z i Göteborg.

Pachanga Pool Club på våning 27-28.

Foto: Julio Chang