Hoppa till innehåll

Matvandring

Moveat

En matvandring i centrala Göteborg till omsorgsfullt utvalda restaurangpärlor.

Med en grundtanke om att föra samman nyfikna människor och lokala mathjältar, erbjuder Moveat matvandringar där deltagarna guidas av Moveat-appen till kulinariska upplevelser på de olika smakstoppen under fyra till fem timmar.

Det nya konceptet, Moveat Anytime Göteborg, lanserades november 2022 och är en mer tillgänglig version av Moveat Original. Till skillnad från originalkonceptet, som inträffar vid ett förbestämt datum, hålls Anytime öppet och kan avnjutas varje vecka mellan onsdag och lördag. Vilken takt som hålls eller i vilken ordning de sex olika stoppen görs är upp till deltagarna själva att bestämma. Vid varje uppehåll ingår en förbeställd avsmakningsmeny som sträcker sig från havet till skogen. Varje stopp innebär en noggrant handplockad smakupplevelse och inkluderar klassiska restauranger samt nya trendiga matställen.

De nuvarande färdstoppen i Moveat Anytime Göteborg är Södra Larm, BrewDog Bar, Berzelii Choklad, Bar Bulot, Delikatesshörnan och Mercado Mexico. Det kommer även finnas en vegansk/vegetarisk runda inom kort!

Foto: Frida Winter/Göteborg & Co

Råbiff och pommesfrites på ett bord.

Foto: Södra Larm

interiör på restaurang Södra Larm

Foto: Södra Larm