Hoppa till innehåll

Jazzklubb

Nefertiti

Konsertlokal med jazz, techno-, hip-hop- och houseklubbar.

Legendarisk jazzklubb med bred repertoar. Utöver livespelningar hyser Nef även stans mest vibranta nattklubbsverksamhet. På scen presenteras främst jazz men också etno, pop, hip-hop, blues, soul och elektronisk musik.

Här är det blandad publik, avslappnad stämning och alltid mycket folk. Jazzklubben Nefertiti är inte bara en konsertlokal, utan här serveras också vällagad mat till musiken.

Sedan 1978 drivs Nefertiti av en musikerförening som med ett par hundra konserter per år är en av Nordens ledande scener med ett mycket gott internationellt renommé. Under de senaste åren har klubben presenterat mer än 200 konserter per år och hit kommer regelbundet Sveriges mest framträdande jazzmusiker och grupper, liksom gräddan av den amerikanska och övriga internationella jazzeliten.

I övrigt presenteras också annan med jazzen närbesläktad angelägen musik som latin i olika varianter, blues, tango, etno/world-music mm. Inom ramen för nattklubbarna presenteras det senaste och mest intressanta inom elektronika, house, techno, indie, noise, r´n´b och soul samt andra former av ny jazz. Yngre är välkomna på konserter i målsmans sällskap.
Tänk på att det kan vara lång kö. Kom i tid!
Varierande öppettider.

För information om tillgänglighet, sök i tillgänglighetsdatabasen.