Hoppa till innehåll

Hotell

Radisson Blu Scandinavia Hotel

Modernt boende precis vid centralstationen.

Radisson Blu Scandinavia Hotel ligger mycket centralt beläget mitt i Göteborgs hjärta med shopping, sevärdheter och affärsdistrikt inom bekvämt gångavstånd. Centralstationen med flygbussar, tåg och spårvagnar ligger mitt emot hotellet.

Magiskt spa

Hagabadet Spa & Yogastudio på Radisson Blu Scandinavia Hotel erbjuder ångbad, upplevelseduschar, välgörande massage, yoga och ren avkoppling. Här får du en unik spaupplevelse i en historisk miljö. Ett modernt och välutrustat gym håller öppet dygnet runt för alla hotellgäster. Tillgång till gym liksom yogaklasser ingår för alla som bor på hotellet och bokar du en svit har du dessutom fritt inträde till spa. Yogapass och spabesök måste förbokas.

Internationell bar och nordiskt kök

Hotellet har två restauranger och barer. Atrium bjuder på en elegant men avslappnad atmosfär för en mysig kväll med vänner eller familj, eller för att diskutera affärer över en drink eller lunch. För en nordisk hållbar upplevelse rekommenderas Noot Nordik Kitchen som serverar en modern meny efter säsong med lokala råvaror tillsammans med nordiska cocktails och lokal öl. 

Parkering

På hotellet finns ett bevakat inomhusgarage med laddning för upp till nio elbilar. Avgift tillkommer.

Möten & Events

Med sitt centrala läge är det enkelt att mötas på hotellet. Här finns 15 mötesrum som passar lika bra till företagsevenemang som sociala tillställningar. Bland annat finns en stor bankettsal med plats för upp till 480 deltagare, och den vackra lobbyn rymmer upp till 1 000 gäster. Flera av lokalerna är digitalt utrustade för Hybrida Möten.

Vi älskar hundar

Vi älskar hundar. Checka in med din hund och få en VIP-behandling. Mysiga rum med bekvämligheter för hundar, som hundkorg och vattenskål. Kontakta hotellet om du reser med hund.

Hagabadet Drottningtorget