Hoppa till innehåll

Italiensk restaurang

Tavolo

Restaurangen Tavolo är en spektakulär hyllning till Italien med en twist av New York.

När du kliver in genom de stora bruna, tunga portarna ska det kännas som att du tar ett steg in i en restaurang på vilken gata i NYC som helst.

Tavolos matinspiration är hämtad från alla regioner i Italien och därifrån hämtas även de autentiska råvarorna, så som ostar, tomater, charkuterier och olivoljor.

Rätterna kompletteras med väl utvalda råvaror från Sverige, allt med ett stort ekologiskt tänk. En middag här blir absolut bäst enligt gammal härlig italiensk modell där hela familjen eller sällskapet tar in flera olika rätter och delar dessa som en ”Sharing måltid”. 

Utbudet av viner är stort med tyngd av Italien men givetvis finns det även många andra viner från världens alla hörn. Inled gärna ditt besök i den stora baren där du kan sippa lite på ett gott vin eller prova moderna drinkar som även de har fått smaker från Italien. 

Tavolo hälsar välkommen med en hyllning till landet där maten ska vara enkel och smakrik, där måltiden är det viktigaste i livet och där man älskar att umgås kring bordet.

interiör från restaurang med högt i tak och takfönster