Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Hylla med vaser i second hand-butik

Reningsborg second hand

Tre av Göteborgs största second hand-butiker.

Med två butiker i Göteborg och en i Partille hjälper Reningsborg utsatta barn och ungdomar, då allt överskott från försäljningen går till sociala projekt och hjälpverksamheter både i Göteborgsområdet och utomlands.

I Västra Frölunda finns Reningsborgs äldsta second hand-butik som öppnade 1993 och i Angered finns den största butiken – i en lagerhall tio minuters promenad från Angered Centrum. Den nyaste butiken ligger i Partille, med en hemtrevlig känsla och ett bokkafé där du kan ta en fika medan du handlar.

I butikerna kan du fynda begagnade möbler, kläder, porslin, och mycket mer. Här finns allt från fina och unika kvalitetsvaror till billiga vardagsprodukter, och tack vare ett mycket högt varuflöde finns många nya saker vid varje besök. Har du gamla prylar du vill bli av med kan du skänka dessa till butiken. Allt överskott från butikens försäljning går till sociala insatser lokalt och utomlands.

Kontakt Frölunda

Adress: Reningsverksgatan 1
Hållplats: Hults Bro
Telefonnummer: +4631473000
Hemsida: https://reningsborg.se/second-hand/butik-frolunda/

Kontakt Angered

Adress: Angeredsvinkeln 9
Hållplats: Angeredsvinkeln
Telefonnummer: +46313302630
Hemsida: reningsborg.se/second-hand/butik-angered/

Kontakt Partille

Adress: Laxfiskevägen 4
Hållplats: Kulturum/Lexby
Telefonnummer: +4631479019
Hemsida: reningsborg.se/second-hand/butik-partille/