Ristorante

Ristoria har något för alla. I deras ristorante är tempot lägre, stämningen lugnare och miljön ännu mer ombonad. 

Mercato

Ristorias mercato – marknadsplatsen – består av en matbar och en butik där råvarorna och hantverket verkligen står i centrum. Beställ, ät och njut av charkuterier, ost, grönt och mycket annat direkt i baren eller handla och ta med dig.

Pizzeria

Pizzerian är inspirerad av det rustika, lantliga Italien och det italienska hemmaköket – varmt, generöst och gediget. I pizzerian finns även arbetsytor där sällskap själva kan komponera och baka sina pizzor.

Osteria

En italiensk osteria var ursprungligen en enkel krog eller ett värdshus som serverade vin och en bit mat. Osterian på Ristoria är en livlig plats där du kan slinka in för att äta och dricka något snabbt men gott. Har du tid kan du också slå dig ner för en långsittning där du väljer fritt från Ristorias hela meny.

Bar & kafé

Baren och kaféet är det italienska kvarterets mötesplats från morgon till kväll. Här serveras morgonens ”caffè al banco” på språng, eller en frukost med smörgåsar, sötsaker och tidningar. Under eftermiddagen och kvällen är det dags för aperitivo och antipasti.

I baren finns Ristorias birreria för ölälskaren och ett enoteca med viner som tar dig med på en resa från Aostadalen i norr till Sicilien i söder. Häng vid disken eller slå dig ner, ta ett glas, en matbit, och njut av vimlet.

Kontakt

Adress: Mässans gata 16
Hållplats: Korsvägen
Telefonnummer: +4631-750 8885
E-post: restaurang@gothiatowers.com
Hemsida: http://www.ristoria.se