Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Säröhus Hotell, Konferens & Spa

Naturnära spahotell med utsikt över havet.

Upplev havet, stränderna, naturreservaten och vacker arkitektur! Säröhus lockar gäster från hela världen som vill njuta av lugnet men ändå dra nytta av närheten till stadens alla utbud.

Säröhus hälsar dig välkommen till soliga Särö, där badortsepoken från 1839 lever vidare in i Spa-epoken!

Likaväl som man tog ångbåt till Särö 1839 för att njuta av varmbadhus och salta tångbad tar man i dag bilen eller cykeln till Särö för att uppleva naturreservaten, de salta havsbaden och Säröhus spahotell. Hotellet passar alla. Familjen, hunden, vännerna, kollegorna eller hela släkten. Säröhus ligger endast 20 minuter söder om Göteborg. 

Spahotell för alla

I Särö Källa Spa är det egenbehandlingar som gäller. Här bjuds på ekologiska produkter från Maria Åkerbergs serie både krämer och ansiktsmasker. I duscharna hittar du hotellets populära salt- & sockerskrubb. Det finns pool, spabad, fotbad, tre olika varianter av bastu och isfontän.

I spaavdelningen har ni även fri tillgång till kaffe, te, juice och frukt. Badrock, tofflor och poolhandduk finner ni på hotellrummet. Du har som boende gäst tillgång till Särö Källa Spa under din vistelse

Kontakt

Adress: Säröhusvägen 12
Hållplats: Särö Kyrka
Telefonnummer: +4631 936090
E-post: mail@sarohus.se
Hemsida: https://www.sarohus.se