Boka Scandic Rubinen

Boka ett brett utbud av boenden och paketerbjudanden direkt från hotellets officiella hemsida.

Hotellet är en naturlig mötesplats för dig som vill vara nära kultur, shopping och storstadspuls. Inredningen har en urban sensualism och hemtrevlig elegans med en mix av färg, form och detaljer. Liseberg, Universeum och Röhsska museet ligger också på gångavstånd. I gymmet kan du hålla igång träningen och det finns också relax och bastu.

För dig som reser med hund finns rum i flera storlekar och prisklasser där det går bra att ta med din fyrfota vän. Det erbjuds hundkit med bädd, matskålar, filt och ibland hundgodis. Tyvärr får hundar inte vistas i restaurangerna. Tänk på att boka tidigt om du reser med hund eftersom antalet rum är begränsat.

Ruby Bar & Restaurang

Scandic Rubinens Ruby Bar & Restaurang är hotellets vardagsrum och här äter både hotellgäster och Göteborgare och på barens veranda kan du sitta och betrakta stans nöjesliv. Här serveras mat inspirerad av Sydeuropa, gjord på lokala svenska råvaror. I baren finner du ett stort utbud av ekologiska viner och drinkar samt ekologisk cava. Utöver detta hittar du som gäst även en kaffebar med kaffeutbud av egen barista, rustikt surdegsbröd och kontinentala bakverk.

På sjunde våningen finner du Roof top bar,  takbaren med platser både ute och inne, och utsikt över Göteborgs takåsar och Avenyn. 

Kontakt

Adress: Kungsportsavenyn 24
Hållplats: Valand
Telefonnummer: +46 31 751 54 00
E-post: rubinen@scandichotels.com
Hemsida: https://www.scandichotels.com/hotels/sweden/gothenburg/scandic-rubinen