Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Sense in nature

Skogsbad i och runt Göteborg.

Shinrin Yoku kommer från Japan och översätter bokstavligen som "skogsbad". Ett typiskt skogsbad tar mellan 2 till 3 timmar där deltagarna inte går mer än 2–3 km i mycket långsam takt.

Sense in nature vänder sig till dig som bor i Göteborg, i regionen eller är i staden i några dagar för semester eller arbete. Ta chansen att (åter)upptäcka Göteborgs natur på ett nytt sätt.

Skogsbad leds av en certifierad guide för natur- & skogsterapi som inbjuder deltagarna att öppna sina sinnen med hjälp av naturen omkring. Skogsbad är en upplevelse för alla och kan anpassas oavsett ålder eller fysiska förutsättningar. Varje person är unik och kommer att uppleva skogsbad på sitt eget sätt. Det är en personlig fysisk och sinnlig resa. Ett skogsbad avslutas med en teceremoni där vi smakar infusion av lokala växter.

Shinrin yoku är ett unikt sätt att lära känna och att uppleva de gröna områden i Göteborg: skogsbad kan organiseras i naturreservat som finns i Göteborgs centrum som Änggårdsbergen eller Safjället, stadsparker som Botaniska trädgården eller Slottsskogen. Men varför inte öppna sinnen för doften av havet på Stora Amundön?

Du kan följa för ett allmänt skogsbad i en grupp eller så kan du boka en privat upplevelse. Oavsett idé eller behov, tveka inte att kontakta din guide Laurence.

Kontakt

Telefonnummer: +46 (0)793 39 29 59
E-post: contact@senseinnature.se
Hemsida: https://www.senseinnature.se/