Den 17 maj flyttade NK inredning in på Nordiska Kompaniets nedre plan. Här finns välkända varumärken inom design, acessoarer och hemtextil, sida vid sida med utvalda möbelklassiker och unik inredning.

– Vi ser fram emot att kunna erbjuda en mötesplats för inredningsintresserade göteborgare. Här får de ta del av helt nya varumärken och kollektioner som tidigare inte varit tillgängliga i Göteborg, säger Kadi Harjak, ägare och vd, NK Inredning, Stockholm och Göteborg.

Populära Victoriapassagen har fått en ny granne! Victoriagården är en mötesplats där caféer, butiker och restauranger samsas på en mysig innergård som tidigare användes som parkeringsplats. Betydligt trevligare nu alltså! Du når Victoriagården från Södra Larmgatan 16, Vallgatan 21 samt själva Victoriapassagen. 

& Other Stories öppnar i Göteborg den 3 maj. Dammode och accessoarer med fokus på kvalitet och stil till ett habilt pris har gjort det H&M-ägda varumärket populärt världen över, du hittar Göteborgsbutiken på Kungsgatan 37. 

Afound är en ny typ av outlet där en mängd varumärken samsas under samma tak. Även om butiken är en del av HM-koncernen hittar du alltså design från hundratals kända varumärken till habila priser! Butiken i Göteborg ligger på Östra Hamngatan 23

Området Fredstan fortsätter att utvecklas, nu senast har internationella modegiganten Hugo Boss öppnat en tvåvåningsbutik med dam- och herrsortiment på Fredsgatan 2. 

Gillar du klockor och accessoarer? Svenska TRIWA gör en pop-up med utgående modeller och provkollektioner den 13–16 juni på Drottninggatan 54.

Arkaden vill hjälpa alla en bit på vägen till ett mer hållbart liv. På övre plan i gallerian kan du därför lämna in dina gamla kläder – oavsett märke eller stil – som sedan säljs i Reningsborgs secondhandaffärer.