& Other Stories öppnar i Göteborg den 3 maj. Dammode och accessoarer med fokus på kvalitet och stil till ett habilt pris har gjort det H&M-ägda varumärket populärt världen över, du hittar Göteborgsbutiken på 37. 

Afound är en ny typ av outlet där en mängd varumärken samsas under samma tak. Även om butiken är en del av HM-koncernen hittar du alltså design från hundratals kända varumärken till habila priser! Butiken i Göteborg ligger på Östra Hamngatan 23

Svenska e-handelsgiganten Ellos har öppnat sin andra fysiska butik, den här gången i Göteborg. Ellos Home Concept Store fokuserar på heminredning och ligger på Korsgatan 13.

H&M ligger bakom varumärket Arket, och Göteborg får ta del av denna satsning i vinter då Arkets andra svenska butik öppnar. Butiken och tillhörande kafé hittar du numera på Östra Hamngatan 39.

Och så har Göteborgsmärket Axel Arigato äntligen öppnat butik i hemstaden, närmare bestämt på Södra Larmgatan 7.

Området Fredstan fortsätter att utvecklas, nu senast har internationella modegiganten Hugo Boss öppnat en tvåvåningsbutik med dam- och herrsortiment på Fredsgatan 2. Under april slår Göteborgsmärket Na-kd, med huvudkontor i Gamlestaden, upp dörrarna i Kompassen.