Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Solala Livestream

Konsert på Stora Teatern.

I "Publiken Bestämmer Tour" får publiken vara med och avgöra vilka låtar som spelas. Allt i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång!För åtta år sedan träffades tre vänner hemma i köket en vardagskväll. Några timmar senare hade de gjort sitt första arrangemang och med det startat en ny genre inom svensk vokalmusik. Solala beskrivs som en vokal power-trio och har med ett unikt tonspråk, bländande stämföring och en minst sagt varierad repertoar ackompanjerat av hemmasnickrade rytminstrument skrivit om boken om hur sång i grupp kan låta.

Solala_-_Publiken_bestämmer_tour_2020-43_list.jpgI Publiken Bestämmer Tour 2020 får publiken vara med och avgöra vilka låtar som spelas. Man kan alltså gå och lyssna hur många gånger som helst och få en ny konsert varje kväll! Dessutom kommer ni få höra nytt material och älskade covers, allt i en intim hemma hos-känsla indränkt i underbar stämsång!

Två set om cirka 60 minuter med paus emellan.

Arrangör: Solala Music & Production AB.

Information

Här kan du läsa mer.