-Att få spela sommarteater är nog bland det roligaste och något alldeles extra, framför allt här vid fantastiska Tjolöholms slott. Fjolårets sommar var magisk och hela ensemblen njöt tillsammans med en underbar publik i en enastående atmosfär. Förberedelserna är i full gång och jag tillsammans med begåvade Niklas Holtne skriver på ett nytt manus inför årets sommarrevy, säger Claes Malmberg.

Sommarteater_–_Mitt_i_planeten-43_list.jpg
Tillsammans på scen har Claes Malmberg med sig musikalstjärnan Hanna Lindblad och komikern Niklas Holtne och de brister ut i sånger, sketcher, stepp, skratt, show och ett och annat filosofiskt snedsteg. Allt serverat med en rejäl musikbomb med allt från Dolly Parton till Bob Dylan, framfört av Benneth Fagerlunds orkester med kör och ensemble.

Föreställningen spelas i godsets gamla sädesmagasin, Magasinet, med svindlande högt i tak och fantastisk akustik. Magasinet är centralt beläget på området, cirka 200 meter från parkeringen.

Pausservering
Innan föreställningen och i paus är serveringen i Manegen öppen. Manegen, en gång slottets ridhus, ligger i direkt anknytning till Magasinet där föreställningen spelas och har en härlig utsikt över slottet och trädgårdarna. I samband med biljettköp kan du förboka pausserveringen, se Information nedan. Du kan även köpa till den på plats.

Teatermeny
Börja gärna kvällen med middag i restaurang Storstugan, byggd och inredd i nationalromantisk stil. Här serveras en tvårätters meny baserad på säsongens lokala råvaror. Teatermenyn serveras kl 17.00 föreställningsdagar. I samband med biljettköp kan du förboka teatermenyn, se Information nedan. 

Information

Här kan du läsa mer och boka biljetter.