Det börjar med en liten lätt uppvärmning då MC presenterar komikerna. Efter det snabbt in på rookies som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar publiken in supporter som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen. Vid kl 20 kan du antingen varva ner, då från snack till musik i baren. 
stand_up_k8_textbild.jpg
Mårten Andersson 
Han är grundaren och hjärnan bakom ”RAW comedy club”, som under flera säsonger gick på Kanal 5. Redan som 25 åring slog han igenom som komiker i radioprogrammet ”Pippirull” med sina väldigt roliga imitationer av bland andra Dr. Alban och Mikael Persbrandt.

År 2000 började han med stand-up och efter det har karriären rullat på som vinden, med utmärkelser som ”Årets rookie” och ”Årets komiker” i bagaget vet man att med Mårten på scen får man en garanterat rolig kväll. Under 2015 gjorde han 40 shower med sin första egna soloföreställning ”Under ytan”, som hyllades av både kritiker och publik och köptes in av TV4. Mårten själv kallade showen för ”spiritual comedy” – en föreställning där man både skrattar massor men också blir inspirerad och berörd.

Under 2019 har han turnerat Sverige runt med sin show ”Mårten Andersson – 20 år på scen”.
På scen ser ni även MC Filip Hjelmér som kommit trea i nordens största humortävling ”Lund Comedy Festival”. Idag driver han den populära stå-upp klubben ”Andralång Comedy”. Hans skånska rappa stil på scenen får hela publiken att sugas med för att ha en rolig kväll med hans publiksnack och härliga energi. Erik Börén som började sin stand-up karriär 2007 och har sedan dess uppträtt på bland annat Norra brunn, Oslipat och Lund Comedy Festival.

Han har turnerat med bland andra David Batra, Robin Paulsson och Magnus Betnér. Sedan 2018 driver han humorklubben Humorfalangen i Lund, är publikuppvärmare för TV-programmet ”Robins”. 2018 startade han stand-up klubben ”Stand-Up Deluxe”.

Information

Här kan du läsa mer.