Banebeskrivelse

Stikord for hvad,der møder spillere her er: en kuperet krævende og udfordrende golfbane. Denpasser imidlertid fint for golfspillere på alle niveauer. Arthur Hills ambitionvar at skabe en bane, der både stimulerer og inspirerer - og det gør den. Fleretee-steder gør at spilleren får en oplevelse, der står i forhold til ens egethandicap, og det kuperede landskab byder på stadige overraskelser. Let? -absolut ikke. Men Hills GK er helt sikkert en ekstra golfrejse værd, uanset omdet er forår, sommer eller efterår. Hills tilbyder fairways af generøs bredde,snedigt anlagte bunkere og alternative veje til greenen. I tråd med ArthurHills´ sædvanlige signatur, er banen designet med tanke på at også dårligeudslag og vanskelige boldplaceringer skal kunne reddes, så spilleren alligevelkan ende med en god score.

Miljø og træningsfaciliteter

Hills Golf Clubligger i en dal som grænser op til Sandsjöbacka naturreservat. Klubhuset erbeliggende på toppen af en fjeldtop og byder på udsigt over hul 1,9,10 og 18.Restauranten er meget god og populær, også blandt ikke-golfere. På driving rangenslår man ud fra græs-tees, og der er 6 mål-greens placeret på rangen for atgive spilleren noget at stræbe efter. I nærheden af driving rangen ligger enputting green af top-kvalitet. Her tillades også korte chips, som ikkeefterlader nedslagsmærker eller divots. Alle er velkomne til at træne på dennegreen.

Overnatning

Hills Golf Clubligger kun 10 minutter udenfor Gøteborg centrum og tilbyder golfpakker medgreenfee og overnating. Se klubbens hjemmeside for mere information.

Find aktuelle tilbud her.