Pubber, værtshuse og cocktail barer

Folk i Gøteborg elsker deres stamsteder. Når de lokale går ud for at spise eller hygge sig meden drink, søger de ofte til favoritstedet Lounge Göteborg på Kungsportsavenyn 5. Også kæden The Bishop’s Arms er blandt favoritterne. Her kan du vælge mellem tre hyggelige steder i Gøteborg, hvor du kan nyde en god pubmiddag ogen afslappet drink. 

Mænd – og kvinder– der bare elsker en god øl, vil med garanti føle sig hjemme på Ölhallen 7:an; byens sidste traditionelle ølstue, der ligger lige ved siden af Gøteborgs berømte torvehal, Saluhallen. Haket bar og restaurant er et andet sted, der tilbyder et bredtudvalg af øl fra mikrobryggerier.

Et sted med en god tradition for fine ”happy hour” priser på cocktails er Excet bar med udendørs servering og indendørs musikscene; bliv hængende, og oplev hvordanstedet forvandles til et kæmpestort dansested senere på aftenen. Eller hvis I hellere vil nyde en mere stilfuld drink og ha’ det store overblik over byen, så drop ind på Heaven23, hotelbaren på aller øverste etage på Hotel Gothia Towers.

Dansesteder, der er mere end det…

Dem, der har check på de seneste trends, elsker steder som Push og Park LaneTrädgårn er bare sommerstedet, når de lokale skal ud at spise, hænge ud, danse og hygge med en drink eller to. Nivå lokker med en yngre atmosfære – på flere niveauer! Og er I til live jazz, så skal I selvfølgelig ind på den legendariske jazzklub Nefertiti. Rock-elskere flokkes på Valand, og de yngre rock-fans hænger ud på Sticky Fingers og lytter til live musik.

LGBT – er også velkomne i gøteborgs natteliv

Den almene svenske liberale holdning til det seksuelle mindretal gælder bestemt også i Gøteborgs natteliv.

Begynd aftenen med middag og drinks på Bee Kök & Bar Bar og sæt så kursen mod Gretas Night Club, det største bøsse—diskotek i byen; her er 2 dansescener med melodi grand prix klassikere – husk vi er i Sverige! – pop, 80’er og 90’er hits. Det er mest disco nedenunder og house og R&B ovenpå.