I Göteborg finner du bra med spa-alternativ uansett hva du søker. Her finnes alt i fra mindre spa for stille øyeblikk i herlig vann, til større spa for å løse opp i ømme muskler. Unn deg en stunds stillhet og gå tilbake til bylivet med ny energi.

Velkommen til spa og velvære i Göteborg!

Arken Hotel & Art Garden Spa

Energi, inspirasjon og aktivitet, men allikevel avkoblende, eksklusivt og skjønt i fredfullt miljø. Arken Hotel & Art Garden Spa er akkurat dette. Art Garden Spa er som en egen verden av nytelse med havet som nærmeste nabo. Her kan du nyte bad i varme kilder, vitaliserende vannmassasje, badstue og grønne oaser såvel innendørs som utendørs.

Les mer om Arken Hotel & Art Garden Spa.

Upper House Spa

Fra toppen av Gothia Towers midterste tårn bys det på spektakulær utsikt over Göteborg, spa og gourmetmat med råvarer fra nærområdet. Her venter vestkysten i form av en klassisk spaopplevelse med duft og følelse av salt, hav og svaberg. Hvorfor ikke ta badstue, trene eller unne deg luksuriøse behandlinger, alt med en ekstraordinær utsikt over byen.

Les mer om Upper House Spa.

Hagabadet

Hagabadet tilbyr ikke bare trening og behandlinger, men er også et sted for hvile, god mat og møter. Akkurat som i badehusene i det gamle Roma gir fellesskapet her både mental stimulering og kroppslig hvile. Nyt late dager i et avslappende miljø. Her finnes blant annet fire vakre bassenger i jugendmiljø. Ägget, Philipsons folkbad, Curmans og Romerska badet.

Les mer om Hagabadet.

Sankt Jörgen Park

Sankt Jörgen Park er en moderne country club utover det vanlige. Her finnes en 18-hulls golfbane og et veldig populært spa. Sankt Jörgen Park er mye mer enn bare et hotell. Her kan du skjemme deg bort med spa-behandlinger, bad eller trening. Hotellet tilbyr i tillegg mulighet til å spille tennis, badminton og innebandy.

Les mer om Sankt Jörgen Park.