Sveriges största nattklubb under stjärnorna – Summerburst – firar 10 år som glädjespridare med ett gigantiskt 10-årsjulbileum av astronomiska mått! Festivalen kraftsamlar och tar tillbaka alla de scener, och därmed musikgenrer, som funnits med under festivalens snart tio år långa historia tillsammans med artister i absoluta världsklass!

Mainstage kommer precis som vanligt stå för de största akterna. På den intima scenen Garden Stage spelar för Summerburst-publiken välkända artister som de sett tidigare och som toppar listorna. På scenen Love Affair riggar vi upp för Disco/Techno-fest och vi ställer tillbaka den efterlängtade scenen Orion Area där vi ser Hardstyle-artister på högsta nivå.

Eufori. Musik. Dans. Världsartister. Sommar. Värme. Laser. Palmer. Fyrverkerier. Ljushav. Konfettiregn. Kärlek. Fest. Festival. Lycka. Färgbomb. Maxat. Spårat.

Det finns många ord som beskriver Sveriges somrigaste och roligaste fest – men det finns få saker som sammanfattar Summerburst bättre än våra grymma festivalbesökare som år efter år fortsätter att skapa magi tillsammans med oss och tar Summerburst till nya höjder! Under våren kommer festivalen göra ett antal nedslag ute i landet med Summerburst On Tour.

Det går inte att beskriva hur peppade vi är på vårt 10-årsjubileum! Nu vill vi verkligen hylla festen och EDM-musiken som genre! Med alla fyra scener på plats och extra mycket konfetti kommer det bli det största vi har gjort någonsin och vi ser oerhört mycket fram emot att presentera vår line up!” – hälsar Anders Boström, Festivalgeneral för Summerburst.

summerburst_affisch.jpg

Information

Här kan du läsa mer.