The BOWIE tribute​ är ett av Nordens, och kanske Europas, bästa hyllningsband till legenden David Bowie och hans musik. När bandet startar motorn och godståget börjar rulla, är det som att lyssna på befälhavaren själv: Autentiskt, äkta och mycket beroendeframkallande – Bowie är i rummet!

Michael Saxe framför magiska, kraftfulla och stämningsfulla versioner av Bowies legendariska låtar. Sann entusiasm och kärlek till Bowies musikaliska universum genomsyrar musiken och ett fantastiskt musikaliskt arv.

50 år av Bowie
50 år har gått sedan major Tom försvann ut i rymden i ”Life on Mars”, men låtarna är gjutna i samma järn som järnvägsspåren på ”Station till Station”. De tar sig vidare till nästa stopp: skarpa, evigt unga och alltid närvarande. Bowie var en innovatör som ständigt sökte efter nya vägar. Konstant på väg upprepade han sig aldrig. Fram till sin död avsökte han gränserna på sin musikaliska resa genom albumet ”Black Star” – och hans eget rekviem ”Lazarus”.

The BOWIE tribute vill skapa en helupplevelse och framför spår från alla Bowies vinylalbum. Bandets två senaste spelningar på Musikens Hus såldes slut men nu är de tillbaka med en genomarbetad temashow!

Facebookevent
Åldersgräns 18 år.
Meny & bar.
Arrangemanget sker i samarbete med ABF Göteborg.

Information

Här kan du läsa mer.