Stanna hemma om du är sjuk, tvätta händerna ofta, håll avstånd och undvik att resa kollektivt. Tillsammans bromsar vi smittspridningen av covid-19.

Foto: Treetop Spa Hangout & Hotel Foto: Treetop Spa Hangout & Hotel

Treetop Spa Hangout & Hotel

Ett roligt och annorlunda spa på Hisingen.

Mysigt spa, hotell och restaurang bara ett stenkast från centrala Göteborg.

På Treetop kan du bo i allt från enkel- till superiorrum med egen jacuzzi. Gemensamt för alla rumstyperna är sköna sängar, egen dusch/WC, trådlöst internet, TV och frukostbuffé med småvarmt. Många av rummen har också egen balkong eller uteplats. De allra exklusivaste rummen finns bland trädtopparna uppe på berget, med vidunderlig utsikt över Göteborg, med rejäla uteplatser till alla rum. Treetop erbjuder totalt 30 hotellrum.

På Treetop Spa finns två spa-anläggningar - Treetop Bergspa på berget och Harmony Spa i huvudbyggnaden. De har olika karaktär, olika målgrupper och är så olika varandra som bara tänkas kan. Gemensamt är dock kärleken till vattnet och den fantastiska upplevelsen.

Boka med oss

Boka ett brett utbud av boenden och paket direkt från hotellets officiella hemsida.

Treetop Bergspa – unikt spa med utsikt över Göteborg

Träd in i en värld högt upp bland trädtopparna. Till vedeldade badtunnor, bastu, bubbelbad och massor av god mat och dryck – mitt bland stammar, grenar och blad. Perfekt för konferensen, personalfesten, kickoffen, bröllopsfesten eller för en sinnesrolig weekend med kompisgänget. 

Harmony Spa - mysigt häng för grupper och par

I hotellbyggnaden vid bergets fot finns Harmony Spa, ett mysigt ställe med jacuzzi, bastu och relax. Bor du på hotellet ingår alltid Harmony Spa i boendepriset. Treetop erbjuder även olika sorters massage, ansiktsbehandlingar och vaxning av auktoriserade spa- och hudterapeuter.

Bar och Restaurang

I den läckra restaurangen kan du njuta av god mat och dryck och beroende på säsong finns ett flertal barer tillgängliga, bland annat en takbar och Treetop Bar uppe bland trädkronorna.

Parkering

Kommer du med bil finns gratis parkering utanför hotellet. Åker du kollektivt stannar buss 52 knappt hundra meter bort.

Kontakt

Adress: Gamla Lillhagsvägen 127
Hållplats: Berghöjdsgatan
Telefonnummer: +46 (0)31 55 39 81
E-post: info@treetopspa.se
Hemsida: https://www.treetopspa.se/sv