”Wow! Det var äkta wow i munnen.”

Kakan HermanssonTypiskt Göteborg är en ny sommarserie, där David Sundin och Kakan Hermansson besöker Göteborg för att försöka komma fram till vad som egentligen är grejen med västkustens huvudstad. Det blir en fartfylld resa i fyra avsnitt som präglas av mycket humor och värme.

I andra avsnittet är det fokus på Göteborgs stolthet, färsk fisk och skaldjur i olika former. David och Kakan inleder dagen i ottan med ett besök på fiskauktionen där Kakan får feeling bland fiskegubbarna och råkar buda hem alldeles för mycket fisk. Duon hinner också träffa en mästare i ostronöppning och kockarnas Joe Labero innan de plötsligt befinner sig omkringdrivande längs stadens gator i en gammal PV. De sjunger stämsång med självaste Niklas Strömstedt och hamnar till slut i ett industriområde på Hisingen – så långt från räkmackor och fisklukt man kan komma.

FÖLJ DAVID & KAKANS FOTSPÅR

Eller hitta dina egna favoritplatser i närheten.

Göteborgspaketet - boende, frukost & Göteborg City Card

Göteborg City card

Maxa din vistelse i Göteborg med Göteborgspaketet – det bästa sättet att uppleva staden. Få fri entré till mängder av allt det bästa staden har att erbjuda och mycket mycket mer.

Boka här