I Göteborgs mytomspunna hus Gathenhielmska huset framförs ett interaktivt teaterstycke med rötter i den Viktorianska Seansen. Magin upplevs med kroppens alla sinnen och skiljelinjen mellan fiktion och verklighet suddas ut. Sällsamma berättelser och magiska övningar blandas med demonstrationer av tekniker för att kontakta den andra sidan. Kommer du få svar?

Om artisten


I trettio år har Gaston levt och verkat som en kringresande jonglör och trollkarl och har under sina resor besökt många intressanta platser och träffat otaliga intressanta människor.

Ett intresse för historia och det mystiska förde Gaston ner i ett kaninhål fyllt av kufiska samlare med febless för bizarra och förunderliga föremål. Han blev själv en samlare av det mystiska.

"Alla behöver en hobby, Jag vill dela med mig av de upplevelser som jag har fått äran att uppleva samt få visa och berätta om några av de föremål som jag har i min omfattande samling." - Gaston.

Om evenemanget


Åskådarna själva deltar i seansen och får utföra diverse magiska experiment som kittlar både fantasi och intellekt. Rekommenderas inte för känsliga personer!

Från 18 år, begränsat antal platser.

Information

Här kan du läsa mer.