Hoppa till innehåll

Skärgårdsupplevelse och show

Show på M/S Trubaduren

Skärgårdslinjen M/S Trubaduren hälsar dig välkommen ombord.

Följ med ut i Göteborgs vackra skärgård

En helkväll ombord på M/S Trubaduren med sång, dans och en underhållande show – och så mycket skaldjur du orkar äta. Hur låter det?

Tillsammans med personalen ombord får du och ditt sällskap en härlig kväll. Under turen bjuder de serverande artisterna på flera fartfyllda shownummer med sång, dans, paljetter och välkända låtar som garanterat får dig att vilja sjunga med.

Den populära skaldjursbuffén består av det bästa från havets skafferi. Vad sägs om bland annat havskräftor, räkor, musslor, inlagd strömming, sill och lax? Självklart finns alla tillbehör man kan tänka sig. Vill du sätta guldkant på ditt besök kan du även förbeställa hummer och ostron.

Skaldjur och show i alla ära, men självfallet måste omgivningen också nämnas. Utanför relingen ligger en av världens vackraste skärgårdar och några av de mest ikoniska öarna passeras.

Biljetter och information

Turerna till skärgården gå från mars till november.
Läs mer och boka biljetter här.
Start och avslut vid Packhuskajen i city.

Dörrarna öppnas klockan 17.30.
Avgångstid klockan 18.30.
Ankomsttid klockan 23.00.

Hisingen Runt

Sveriges femte största ö, lägg till en fantastisk skaldjursbuffé och en glittrande show. Kan det bli bättre?

Följ med M/S Trubaduren ett varv runt Hisingen och njut av läckra skaldjur och fartfylld underhållning från den showande besättningen. Njut av Göteborgs inre hamn och några av de ikoniska byggnader som passeras, bland annat Göteborgsoperan, Läppstiftet och nya Hisingsbron.

Inte långt efter avgång är det dags för de serverande artisterna att hälsa välkomna genom att framföra kvällens första musikmedley. Det bjuds på en kavalkad av medryckande hits från då och nu. Varje medley har ett specifikt tema med färgsprudlande kostymer och svängiga dansnummer. Under sommaren och när vädret tillåter flyttar showen ut på soldäck, något som brukar vara mycket uppskattat!

Biljetter och information

Dessa turer går på de flesta fredagarna från 27 maj–26 augusti.
Start och avslut vid Packhuskajen i city.
Läs mer om Hisingen Runt och boka biljetter här.

Dörrarna öppnas klockan 17.30.
Avgångstid klockan 18.30.
Ankomsttid klockan 23.30.

Foto: Skärgårdslinjen

Foto: Skärgårdslinjen

Foto: Skärgårdslinjen