Sing Sing

Vill du njuta av god, asiatisk mat i samband med att du får leva ut dina rockstjärnedrömmar med vänner och familj, är Sing Sing på Kungsgatan 25 ett perfekt och centralt alternativ. Här kan du hyra en privat karaokebox så att du slipper skryta med dina sångfärdigheter inför en okänd publik.

Västerhus

Västerhus, som du hittar på Karl Johansgatan 11, är stället för den lite mer våghalsiga sångaren, för dig som hellre uppträder inför publik. Västerhus är en av Majornas äldsta kvarterskrogar och hit kan du komma om du har lust att uppträda, eller bara för att hänga med vänner och vara en del av publiken.

Haket

På undervåningen till puben Haket vid Masthuggstorget hittar du en livlig karaokeklubb, och även här är det open mic som gäller. Sjung med och dansa till musik inför kompisar & främlingar och välj bland tusentals olika låtar från alla möjliga genrer.

The Melody Club

The Melody Club på Teatergatan 26 är baren för alla som älskar karaoke. Här får du chansen att uppträda på en egen scen i ett privat rum, med högklassig ljudkvalitet, inkopplade instrument och till och med scenljus som du själv väljer till showen.

Star Karaoke

På Star Karaoke, som ligger mitt i stan på Vallgatan 16, finns åtta privata studios i olika storlekar, med plats för mellan fyra och 16 personer. Givetvis är varenda rum utrustade med rolig rekvisita, ljus och skärmar för att sätta rätt stämning under framträdandet. Mat och dryck serveras dessutom med rumsservice till studion eller ute i loungen!

Penang

Penang, som du hittar lite avsides på Djurgårdsgatan 12, sägs vara Göteborgs första karaokebar, som ska ha slagit upp dörrarna redan 1989. Puben och restaurangens motto är härliga ”Come as a guest, leave as a star”. Här kan du räkna med en genuin karaokeupplevelse och härlig stämning!

Har vi missat din favorit? Maila gärna oss på redaktionen@goteborg.com.