Upplev hantverksöl eller naturvin

Göteborg kallas Sveriges ölhuvudstad tack vare stadens många hantverksbryggerier. Ett sätt att utforska det stora utbudet är att besöka bryggerierna där du kan provsmaka öl direkt från tappen. Föredrar ni hellre en trevlig vinbar finns det mängder med bra alternativ som passar perfekt att besöka för en AW.

Samarbeta på ett escape room

Escape room, pusselspel, utbrytarspel – kärt barn har många namn och i Göteborg finns en mängd spännande varianter att kasta sig in i. Leta rätt på en stulen tavla, rym från fängelser och mentalsjukhus, planera diamantstölder eller försvara dig mot zombier!

Spela boule eller arkadspel

Boulebar Rosenlund

Att spela något med vännerna eller kollegorna och tävla om flest poäng är alltid en rolig aktivitet. På Boulebar, som du hittar på Rosenlundsgatan 8, kan du kombinera boulespel med en trevlig fransk middag. Är du mer för klassiska arkadspel à la 80-talet är ett besök på Zamenhof ett kul alternativ, som även har en bar- och restaurangdel.

Njut av en trevlig middag

För er som hellre bara vill sätta er och käka och njuta av en bit god mat finns mängder med härliga restauranger att boka. Göteborgs restaurangscen är i högsta grad levande och nya pärlor, stora som små, öppnar regelbundet.

Sjung karaoke tillsammans

Upptäck Göteborgs dolda musikscen tillsammans genom ett besök på en av stadens alla karaokebarer. Sjung er hesa till klassiker från förr inför publik, eller passa runt mikrofonen i ett slutet rum. Oavsett hur ni föredrar att sjunga finns en uppsjö av karaokebarer att ha kul på i Göteborg!

Konst-AW på Konstepidemin

Upplev konst tillsammans med vännerna eller kollegorna! En gång i månaden mellan klockan 16:00 – 18:00 hålls vernissage, öppna ateljéer och finissage på Konstepidemin med after work i bistron Husette efteråt.