Hoppa till innehåll

Hotell

Hôtel Eggers

Centralt läge i en historisk byggnad.

I hjärtat av Göteborg intill Centralstationen ligger detta anrika hotell med närhet till allt vad staden har att erbjuda. På hotellets restaurang och bar avnjuter du god mat och dryck i en fantastisk miljö.

Hôtel Eggers ligger endast 78 steg från Göteborgs centralstation och har ett utmärkt läge för såväl affärsresenärer som turister. Hôtel Eggers är ett av Göteborgs mest anrika hotell och här har drivits hotell sedan 1859. Historien sitter uttryckligen i väggarna.

Hotellet har ett 70-tal olika och individuellt inredda hotellrum med hög
standard. Vissa rum är större och lyxigare, andra lite mindre och
intimare. Rummen ligger antingen mot det myllrande folklivet på
Drottningtorget eller mot hotellets egen innegård, med en lugn atmosfär
mitt i stan.

Med äkta mattor på golven samt stuckatur och kristallkronor i taken erbjuder Hôtel Eggers en miljö som verkligen sticker ut.

Hotellets restaurang och bar är som hämtad från Paris i sekelkiftets La belle époque, den sorglösa stämningens tid då man använde stadens kaféer, restauranger och konstsalonger som sitt vardagsrum. Det serveras allt från frukost, lunch och brunch till en tre-rätters middag eller en drink i förbifarten.


Kommer du med bil?

Hotellets bilburna gäster har möjlighet att parkera i Östra Nordstans Parkeringshus. Ni erhåller en parkeringsbiljett som används när bilen körs in och ut. Vid incheckning går det bra att kort parkera utanför hotellentrén.